Untitled
15 jul 2016
week 161: 8 t/m 14 juli

Op 08 juli heeft Laura het weer fijn gehad bij de Peuterspeelzaal. We hebben met zijn tweetjes boodschappen gedaan en zijn daarna samen met Bas bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. Bij de Albert Heijn kregen Bas en Laura een hamstermaskertje. Ze hadden de grootste lol! Ze riepen tegen iedereen: “Hai! Wij zijn konijnen!” Toen we weer thuis waren, hebben Bas en Laura veel plezier gehad in de tuin.
Op 09 juli ben ik vertrokken naar tante Willeke en oom Teun om mee te helpen met klussen in hun nieuwe huis in Krimpen aan den IJssel. Bas, Laura en Mark zijn de hele middag in de tuin in de weer geweest. Opa en oma Van Mierlo zijn geweest en met zijn vijven hebben ze gezellig frietjes gegeten.
Bas, Mark en Laura zijn op 10 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Middags zijn ze met oom Anton, tante Monique, Esther en Lars naar de kermis in Asten geweest en ze zijn lekker pannenkoeken gaan eten in het pannenkoekenhuis in Lierop.
Op 11 juli zijn we na school gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken.
Laura heeft fijn gespeeld op de peuterspeelzaal op 12 juli. Wel had ze een ongelukje met buiten spelen gehad: Ze zat op een fietsje en Bas was haar aan het duwen. Toen kiepte ze achterover op haar rug. Gelukkig was er niets aan de hand en was vooral Bas erg overstuur, omdat hij heel erg geschrokken was. Toen ik Laura op ging halen, zijn we meteen doorgegaan naar de LunchClub om over te blijven. We hebben met alle kinderen buiten gegeten en daarna hebben ze fijn buiten gespeeld. Samen met Laura en alle kinderen uit de klas van Bas, heb ik de laatste 20 minuten binnen spelletjes gedaan (“ik zie ik zie wat jij niet ziet” en “tik-tik-wie-ben-ik”). Na school hebben Bas en Laura weer fijn buiten gespeeld.
Op 13 juli hebben Bas en Laura na school heel fijn samen gespeeld: ze hebben mooi geverfd, zich verkleed en buiten gespeeld.
Oma Van Aerle kwam op 14 juli op Laura passen, omdat ik met de LunchClub moest overblijven en direct daarna naar de tandarts moest. Samen met oma heeft Laura een boterham gegeten en oma heeft Laura fijn geduwd op de schommel. We hebben met zijn drietjes nog wat gedronken toen ik weer thuis was en daarna zijn we Bas gaan halen. Ik had een gesprek met juf Eri, terwijl Bas en Laura fijn met de Lego en de treintjes speelden op de bouwmat in het tussenlokaal. Daarna zijn we bij de Action geweest om voor Laura een cadeautje uit te zoeken. Thuis hebben Bas en Laura gezellig samen een film gekeken en we zijn met zijn drietjes naar de garage gewandeld om Marks auto op te halen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative